Energiruder

Energiruder
Vi kan levere energiruder i mange forskellige tykkelser og størrelser, og både klart glas, lydglas, satimat glas, cotswold glas, solglas osv. Vi kan også levere 3-lags energiglas.

Leveringstid er ca. 6-8 arbejdsdage på alm. glas. Special glas tager normalt 14-18 arbejdsdage.

En standard 2-lags termorude fra 70’erne er typisk 20mm. tyk, mens man fra 80’erne og fremad normalt leverede glas i tykkelse på 23 mm. I dag leverer man meget sjældent almindelig termoglas. Det er billigere at levere energiglas i stedet, så det gør vi her ved Harmoni Vinduer & Døre.

Bemærk alle ruder leveres med varmkant, så isoleringseffekten er optimal og uden kuldebro i randzonen.

En standard energirude koster 600,- incl. moms pr. m2. Der er en min. pris på 220 kr. pr. rude. Vær opmærksom på lidt højere m2-pris ved store ruder. Hvis glas bliver store, så skal man levere ruden, hvor glasset er 6mm. tykt i stedet for 4mm.

Levering af energiruder koster 349,- incl. moms i hele Danmark, men der vil være tillæg til ikke brofaste øer. Hvis du kan afhente på vores lager i Holstebro, så er det i sagens natur uden fragt tillæg.

RING MEGET GERNE TIL OS PÅ 41 19 65 23 FOR HJÆLP TIL MÅL OG PRIS.

jeg accepterer
Denne side benytter cookies... men udelukkende til trafikmåling og sidestatistik. Dine oplysninger sælges ikke videre - den dør er lukket. Hvis du går videre på siden accepterer du at Harmoni Døre & Vinduer ApS må tage samle dine cookies