Eksklusive døre Ikast Design Doors

Du kan læse meget mere om Ikast Design Doors på http://www.ikastdesigndoors.dk/. Klik på linket, og du kommer direkte til fabrikkens hjemmeside. Vi har her på vores side bare vist et lille udsnit af mulighederne.

Bemærk Ikast Design Doors handler ikke direkte med private eller tømrerfirmaer, så kontakt venligst Harmoni Vinduer & Døre, Henrik 41 19 65 23.

INDVENDIGE DØRE SKAL UNDERSTREGE ARKITEKTUREN I DIT HJEM

Hos Ikast Design Doors er indvendige døre ikke kun indvendige døre.

Skal du bygge du nyt eller om – indvendige døre fra Ikast Design Doors A/S

Vores  ide og forretnings filosofi er, at udvikle og producere inderdøre i høj kvalitet og ikke mindst med design detaljer, der er med til at fremhæve boligens arkitektur

Kvalitet og design – inderdøre fra Ikast Design Doros
Vi sætter en stor ære i godt håndværk og gode råmaterialer – og går ikke på kompromis med kvaliteten – om det er døre med overflade i massiv træ eller malede i vores standardfarve RAL 9010 eller specialfarve – også evt. højglanslakerede. Vi ved at inderdøre skal holde til dagligt brug – dag ud og dag ind – i rigtig mange år!
F.eks. er hængslerne til vore mellemdøre specialfremstillede og justerbare, da ingen standard vendbare hængsler kunne opfylde vore krav til holdbarhed.
Du sætter dig eget præg på dit byggeri
Vi  producerer døre i individuel design til arkitektegnede huse, men markedsfører også glatte døre i topkvalitet, som lagerføres i et smalt program, der giver stærke priser, uden der er slækket på kvaliteten. Så uanset om du er til indvendige fyldingsdøre, design døre, eller enkle glatte inderdøre, så har vi den rigtige topkvalitet i  indvendige døre til skarpe priser.
Specialdøre
I samarbejde med kunder, arkitekter og entreprenører udvikler vi gerne specielle dør løsninger efter ønske.

Så går du med planer om at bygge nyt eller renovere så
kontakt os helt uforpligtende for at høre om dine muligheder.

jeg accepterer
Denne side benytter cookies... men udelukkende til trafikmåling og sidestatistik. Dine oplysninger sælges ikke videre - den dør er lukket. Hvis du går videre på siden accepterer du at Harmoni Døre & Vinduer ApS må tage samle dine cookies