Om Harmoni Vinduer & Døre

cropped-icon.png

Din vindues- og dørleverandør, som du kan regne med, også efter leveringen !

Harmoni Vinduer & Døre ApS er en dansk virksomhed, som leverer godkendte vinduer og yderdøre til både private og erhverv. Produkterne er både CE-mærkede og DVV-certificerede og kan leveres i færdigmalet kerne fyrretræ, træ/alu, PVC (plast) eller mahogni, enten med 2-lags eller 3-lags energiglas. Vi kan så at sige levere alt efter dine mål og ønsker, men forvent en leveringstid på ca. 5-6 uger på vinduer og døre på mål.

Vi leverer også flotte og solide indvendige døre færdigmalet i standard hvid NCS S0502-Y og i mange forskellige standardmål. Husk at bestille din karm til døren, og det gør du i rullemenuen ved hver eneklt dør. Vi sælger også dørgreb både i moderne og gammeldags stil.

Bemærk vi har mange vinduer, yderdøre, indvendige døre og dørgreb på lager til levering på 2-4 dage.

Virksomheden er startet af Henrik Skyum Christensen, som har mere end 20 års erfaring i branchen, bl.a ved Protec Vinduer, Kastrup Vinduer og Outline. Privat bor han i Mejrup tæt på Holstebro, hvor virksomheden holder til.

Harmoni Vinduer & Døre ApS har efter vores overbevisning nogle vigtige værdier, som alle ansatte i virksomheden lever op til, og det er følgende:

1. Service. Det ligger os meget på sinde at levere den allerbedste service til alle vore kunder. Efter en ordre er leveret, er man også meget velkommen til at kontakte os, uanset om det er med ris eller ros. Vi tager alle henvendelser seriøst.

2. Kvalitet. Vi leverer vinduer og døre med 10 års garanti, og produkterne er DVV-mærket. Det er din sikkerhed for, at de leverede produkter er godkendte og velegnet til det danske klima. Mottoet er, at vi kun sælger varer, som vi selv kunne tænke os i vores eget hus.

3. Pris. Da vi er en mindre virksomhed, har vi få faste udgifter, og derfor kan vi sælge kvalitetsprodukterne billigere end andre sammenlignelige produkter.

4. Tryghed. Du kan trygt handle ved os, da vi er ordholdende, ærlige og meget omhyggelige, så du får de rigtige varer første gang. 

5. Samarbejdspartnere. Vi samarbejder med de bedste og mest stabile firmaer i branchen. Vi ønsker et godt samarbejde med såvel kunder samt leverandører, så vi kan få slået vores navn fast som en virksomhed, man kan stole på.

jeg accepterer
Denne side benytter cookies... men udelukkende til trafikmåling og sidestatistik. Dine oplysninger sælges ikke videre - den dør er lukket. Hvis du går videre på siden accepterer du at Harmoni Døre & Vinduer ApS må tage samle dine cookies